Laddboxar

Viktigt att tänka på är vad för storlek man har på huvudsärkingar, hur lång tid man kommer kunna ladda samt hur mycket ström man kommer ha över. För att undvika att behöva tänka på hur mycket ström man använder installerar vi ofta laddbalansering så att man ska slippa tänka på det.
Skulle det behöva säkras upp är det självklart någonting vi hjälper er med! 


När vi installera laddboxar åt ett företag eller förening är vi gärna med från starten och försöker hjälpas åt att planera om deras framtidsvisioner så dem får dem som dem önskar. Kan vara att man vill att det kopplas mot debitering, eller på vissa boxar ska man ha RFID låsta och vissa ska vara öppna. 
En publik box som man erbjuder kunder vill man ge lite extra ström eller kanske erbjuda lite mindre så att ens egna bildpark blir fulladdad fortare.
Det finns en lösning på alla dessa sakerna, har ni någon fråga eller fundering så hör gärna av er! För Privatpersoner har skatteverket gjort om så att installatören måste köpa in och installera allting sedan skicka in papper till skatteverket soch söka Rot avdrag på kostnaderna.
Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjas och betalas från och med 1 januari 2021. Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut, men är en egen skattereduktion. Du får avdraget direkt på fakturan från företaget som utför installationen (din utförare). Företaget begär sedan utbetalning från Skatteverket.


 https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/gronteknik.4.676f4884175c97df4192860.html